wijkpunt LuuXX

Ontmoeten

Contact leggen, elkaar ontmoeten… voor de één is dat makkelijker dan voor de ander. Aansluiting vinden is dan vaak lastig en eenzaamheid ligt op de loer. Een plek waar je jezelf kunt zijn, kan dan helpen om anderen te ontmoeten. Dat kan bij wijkpunt LuuXX.

Bij de wijkpunten is iedereen welkom die van ons zorg krijgt. Cliënten kunnen er terecht voor sociale contacten, een kop koffie, gezelligheid, samen koken en eten, dagbesteding en gezamenlijke activiteiten. Bij elk wijkpunt zijn professionele zorgmedewerkers aanwezig die ervoor zorgen dat je precies de hulp en ondersteuning krijgt waar je naar op zoekt bent. De wijkpunten werken als het kan samen met collega-hulpverleners, scholen en huisartsen, maar ook met lokale ondernemers. Er is altijd wel wat te doen en te beleven.

Waar vind je onze wijkpunten

Een overzicht van al onze wijkpunten vind je op de website van Lunet. Als je wilt weten wat je bij een wijkpunt bij jou in de buurt kunt doen, of wat de openingstijden zijn hoef je alleen maar op de naam van het wijkpunt te klikken.

Vragen over de wijkpunten?

Wil je meer weten over ondersteuning en een van onze wijkpunten? Wij helpen je graag verder! Voor al je vragen over wijkpunt LuuXX kun je terecht bij het Cliëntbureau van Lunet. Op werkdagen staan ze tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kan bellen op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl.