wijkpunt LuuXX

Ontmoeten

Contact leggen, elkaar ontmoeten… voor de één is dat makkelijker dan voor de ander. Aansluiting vinden is dan vaak lastig en eenzaamheid ligt op de loer. Een plek waar je jezelf kunt zijn, kan dan helpen om anderen te ontmoeten. Dat kan bij wijkpunt LuuXX.

Bij wijkpunt LuuXX is iedereen welkom die op zoek is naar gezelligheid, sociale contacten, maaltijden, dagbesteding en activiteiten. Er is altijd koffie, een luisterend oor en een professioneel oog. Samen met jou bekijken we waar jij op dit moment behoefte aan hebt. Zo kun je zoveel als mogelijk zelf doen en jouw leven leiden zoals jij dat wilt.

Waar vind je onze wijkpunten

Een overzicht van al onze wijkpunten vind je op de website van Lunet zorg. Als je wilt weten wat je bij een wijkpunt bij jou in de buurt kunt doen, of wat de openingstijden zijn hoef je alleen maar op de naam van het wijkpunt te klikken.

Vragen over de wijkpunten?

Wil je meer weten over ondersteuning en een van onze wijkpunten? Wij helpen je graag verder! Voor al je vragen over wijkpunt LuuXX kun je terecht bij het Cliëntbureau van Lunet zorg. Op werkdagen staan ze tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kan bellen op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl.

BEKIJK HIER DE CLIENTMEDEWERKER-VACATURES