Werkleertraject Woonhulp gaat eind januari van start

By 07/01/2021Nieuws
Woonhulp

Werkleertraject Woonhulp gaat eind januari van start

De eerste groep studenten gaat op 1 februari op examen om het gecertificeerde diploma Woonhulp te behalen. Een nieuwe groep studenten start op dinsdag 26 januari. Vanwege de coronamaatregelen gaan zij zowel in Eindhoven als in Duizel van start met de theorielessen.

De woonhulpen bieden grote ondersteuning in het dagelijkse leven van cliënten op zowel wonen als dagbesteding. De plaatsen waar zij stage lopen zijn erg blij met hen! 

Leercentrum

De opleiding Woonhulp wordt door het Leercentrum Eindhoven en De Kempen voor iedere student op maat aangeboden. Met veel plezier en overtuiging staat het Leercentrum de studenten bij. Tevens wordt er, samen met de student, een geschikte stageplaats gezocht. Dit alles in goed overleg. 

Opleiding tot Woonhulp volgen?

Wil jij ook werken in de zorg? Mensen met een verstandelijke beperking of ouderen een leuke dag bezorgen? Echt iets voor deze doelgroepen betekenen? Zou je dit willen leren? En een branche-erkend diploma halen? Meld je dan aan voor deze unieke opleiding Woonhulp bij het leercentrum en vraag naar Anneke Pulles (06 123 52 276 of 088 551 9229) of Mieke van Ham (06 464 28 925). Zij kunnen je alles vertellen over deze opleiding en hoe je je hiervoor op kunt geven. 

We kunnen er niet genoeg van krijgen, die kanjers in de zorg!

Woonhulp