Begeleid werken LuuXX

Werkgevers gezocht

Mensen met een arbeidsbeperking kunnen met passende ondersteuning een waardevolle bijdrage leveren aan je organisatie of bedrijf.

Voor onze cliënten zijn we doorlopend op zoek naar samenwerkingen met organisaties & bedrijven uit de regio. Zowel als werkgever als voor werkopdrachten. Zo werken we bijvoorbeeld samen met Ergon, Jumbo, WVK, Thuiszorg als werkgever. En met VDL, EDCO, Kempen Packaging en ViVaRa voor werkopdrachten.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een veelgehoorde term. Er zijn verschillende manieren om als ondernemer daadwerkelijk maatschappelijk betrokken te zijn. Eén daarvan is werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We kijken naar wat iemand kan en in welke mate iemand zelfstandig kan werken. Dat varieert van een betaalde baan met begeleiding tot begeleid werken in een groep. Bent u op zoek naar gemotiveerde werknemers, die een positieve invloed hebben op de sfeer in uw organisatie en voelt u zich betrokken bij de maatschappelijke ontwikkelingen? Wij helpen u graag.

Hoe werkt het?

Samen bekijken we welke mogelijkheden er zijn binnen je organisatie. De eisen & wensen van je organisatie stemmen we samen af. De samenwerking kan op de volgende manier plaatsvinden:

  • Begeleid werken op Lunet zorg locatie (werkopdrachten): Lunet zorg neemt je organisatie “eenvoudige” werkzaamheden uit handen. Onze cliëntmedewerkers voeren deze werkzaamheden uit op de Lunet zorg werklocaties. We hebben hiervoor de afdeling Arbeid en Distributie die dit in goede banen leidt.
  • Begeleid werken op werkgevers locatie. Lunet zorg verzorgt individuele-of groepsdetacheringen binnen je bedrijf en regelt de begeleiding. Dit kan individueel via arbeidstoeleidingstrajecten zoals jobcoaching. De groepsdetachering gaat via onze eigen werklocaties.

De voordelen voor jou als werkgever

  • Betrouwbare werknemers met persoonlijke begeleiding vanuit Lunet zorg
  • Er is geen werkgever-werknemers relatie dus de investeringskosten zijn beperkt en je loop weinig risico
  • Als bedrijf laat je zien dat je daadwerkelijk met MVO bezig bent

De voordelen voor jou als opdrachtgever (werkopdrachten)

  • Aantrekkelijke tarieven, lage productiekosten
  • Gebruik van Lunet zorg distributienetwerk tegen gereduceerd tarief
  • Door de diversiteit aan werklocaties zijn ook grote opdrachten probleem
  • We leveren wat we afspreken

Aanmelden of meer info

Voor meer informatie over werkopdrachten kun je terecht bij de afdeling Arbeid & Distributie. Ze beantwoorden graag je vragen en wensen. Ze zijn bereikbaar via 088 – 551 7050 of wmagazijn@lunetzorg.nl

Voor vragen over begeleid werk op locatie staan de collega’s van het Clientbureau voor je klaar via 088 – 551 6000 of clientbureau@lunetzorg.nl

MENU
NAAR ALLE CLIENTMEDEWERKERS-VACATURES