Begeleid werken LuuXX

Werkgevers gezocht

Mensen met een beperking kunnen met passende ondersteuning een waardevolle bijdrage leveren aan uw organisatie.

Voor onze cliëntmedewerkers zijn we doorlopend op zoek naar samenwerkingen met organisaties & bedrijven uit de regio. Zowel als werkgever als voor werkopdrachten.

Zo werken we bijvoorbeeld samen met Ergon, Jumbo, WVK, Thuiszorg als werkgever. En met VDL, EDCO, Kempen Packaging en ViVaRa voor werkopdrachten.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een veelgehoorde term. Er zijn verschillende manieren om als ondernemer daadwerkelijk maatschappelijk betrokken te zijn. Eén daarvan is werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

We kijken naar wat iemand kan en in welke mate iemand zelfstandig kan werken. Dat varieert van een betaalde baan met begeleiding tot begeleid werken in een groep.

Bent u op zoek naar gemotiveerde werknemers die een positieve invloed hebben op de sfeer in uw organisatie? En voelt u zich betrokken bij de maatschappelijke ontwikkelingen? Wij helpen u graag!

Hoe werkt het?

Samen bekijken we welke mogelijkheden er zijn binnen je organisatie. De eisen & wensen van uw organisatie stemmen we samen af. De samenwerking kan op de volgende manier plaatsvinden:

  • Begeleid werken op Lunet locatie (werkopdrachten): Wij nemen je organisatie “eenvoudige” werkzaamheden uit handen. Cliëntmedewerkers voeren deze werkzaamheden uit op de Lunet werklocaties. We hebben hiervoor de afdeling Arbeid en Distributie die dit in goede banen leidt.
  • Begeleid werken op werkgevers locatie. Wij verzorgen individuele-of groepsdetacheringen binnen uw bedrijf en regelen de begeleiding. Dit kan individueel via arbeidstoeleidingstrajecten zoals jobcoaching. De groepsdetachering gaat via onze eigen werklocaties.

De voordelen voor u als werkgever

  • Betrouwbare werknemers met persoonlijke begeleiding vanuit Lunet
  • Er is geen werkgever-werknemers relatie dus de investeringskosten zijn beperkt en je loop weinig risico
  • Als bedrijf laat je zien dat je daadwerkelijk met MVO bezig bent

De voordelen voor u als opdrachtgever (werkopdrachten)

  • Aantrekkelijke tarieven, lage productiekosten
  • Gebruik van Lunet distributienetwerk tegen gereduceerd tarief
  • Door de diversiteit aan werklocaties zijn ook grote opdrachten geen probleem
  • We leveren wat we afspreken

Aanmelden of meer info

Voor meer informatie over werkopdrachten kunt u terecht bij de afdeling Arbeid & Distributie. Ze beantwoorden graag uw vragen en wensen. Ze zijn bereikbaar via 06 464 28 920 of wmagazijn@lunetzorg.nl

Voor vragen over begeleid werk op locatie staan de collega’s van het Clientbureau voor je klaar via 088 – 551 6000 of clientbureau@lunetzorg.nl