onderzoek en testen LuuXX

Talenten ontwikkelen

Wat kun je allemaal al op je werkplek?

Als je ergens werkt heb je taken. Deze taken of werkzaamheden heb je geleerd. Bijvoorbeeld als je in de keuken werkt, heb je geleerd om broodjes te beleggen of groente te snijden. En soms moet je ook samenwerken.

Talenten ontwikkelen

Het kan ook zijn dat je nog dingen wilt leren. Dat noemen wij talenten ontwikkelen. Bijvoorbeeld je wilt zelf soep leren koken of salade maken.

Het Leercentrum van Lunet kan dit samen met je bespreken. Je begeleider zit er dan ook bij, want die weet vaak ook waar je goed in bent en wat je wilt leren.

Het doel is om samen te kijken wat voor soort werkzaamheden jij al kunt en wat je nog wilt leren. Dit onderzoek doen we door het stellen van vragen. Er komt dan een mooie grafiek uit waarop je kunt zien wat je allemaal al kan en wat er nodig is om door te groeien. Dit noemen we met een moeilijk woord een competentieprofiel.

Het Leercentrum biedt verschillende cursussen aan. Deze cursussen vind je in de Cursusgids. Je kunt je inschrijven voor een cursus van het Leercentrum via het inschrijfformulier.

Meer weten over je talenten ontwikkelen?

Wil je meer weten over hoe je je talenten kunt ontwikkelen? Neem dan contact op met je begeleider of een zorgbemiddelaar. De zorgbemiddelaars staan op werkdagen tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kunt de zorgbemiddelaars bereiken via het Clientbureau op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl

Nog geen clïent bij Lunet?

Ben je nog geen cliënt bij Lunet? Dan kun je ook terecht bij het Cliëntbureau. Op werkdagen staan ze tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kan bellen op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl