onderzoek en testen LuuXX

Talenten ontwikkelen

Wat kun je allemaal al op je werkplek?

Als je ergens werkt dan heb je taken. Deze taken of werkzaamheden heb je geleerd. Bijvoorbeeld als je in de keuken werkt heb je geleerd om broodjes te beleggen of groente te snijden. En soms moet je ook samenwerken. Je bent dan een assistent keukenmedewerker.

Talenten ontwikkelen

Het kan ook zijn dat je nog dingen wilt leren om je verder te ontwikkelen. Dat noemen wij talenten ontwikkelen. Bijvoorbeeld je wilt zelf soep leren koken of salade maken. Dan kun je doorgroeien naar een keukenmedewerker.

Het Leercentrum van Lunet zorg kan dit samen met je bespreken. Je begeleider zit er dan ook bij, want die weet vaak ook waar je goed in bent en wat je wilt leren.

Het doel is om samen met je te kijken wat voor soort werkzaamheden jij al kunt en wat je nog wilt leren om je verder te ontwikkelen. Dit onderzoek gaat door middel van vragen. Er komt dan een mooie gekleurde grafiek uit waarop je kunt zien wat je allemaal al kan en wat er nodig is om door te groeien op je werkplek. Dit noemen we bij het Leercentrum met een moeilijk woord een competentieprofiel.

Het Leercentrum van Lunet zorg biedt verschillende cursussen aan om je verder te ontwikkelen. Deze cursussen vind je in de Cursusgids. Je kunt je inschrijven voor een cursus van het Leercentrum via het inschrijfformulier.

Meer weten over je talenten ontwikkelen?

Wil je meer weten over hoe je je talenten kunt ontwikkelen? Neem dan contact op met je begeleider of een zorgbemiddelaar.  De zorgbemiddelaars staan op werkdagen tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kunt de zorgbemiddelaars bereiken via het Clientbureau op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl

Nog geen clïent bij Lunet zorg?

Ben je nog geen cliënt bij Lunet zorg? Dan kun je terecht bij het Cliëntbureau. Op werkdagen staan ze tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kan bellen op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl

MENU
NAAR ALLE CLIENTMEDEWERKERS-VACATURES