Jobcoach

Jobcoaches van links naar rechts: Judith, Carli & Maarten.

Jobcoaching

Soms is het moeilijk om werk te vinden dat bij je past. Onze jobcoaches helpen je daarbij. Samen kijken we naar het werk dat je graag doet en hoe jij je talenten verder kunt ontwikkelen.

Als je zelfstandig kunt werken in een bedrijf, dan is betaald werk misschien mogelijk. Of de jobcoach je heel intensief begeleid of juist meer op de achtergrond blijft, is afhankelijk van wat jij nodig hebt. Het doel is om uiteindelijk zo zelfstandig mogelijk te werken en je geld te verdienen.

Als de stap naar betaald werk voor jouw nog te groot is, dan kan de jobcoach op zoek gaan naar mogelijkheden bij bedrijven bij jou in de buurt. Onbetaald werk is zeker niet voor niks. Je leert er heel veel van, het is leuk en soms kun je doorgroeien naar een betaalde baan. De jobcoach doet er alles aan om de samenwerking te laten slagen.

Wil je aan de slag met de hulp van een jobcoach?

Wil je aan de slag met een jobcoach? Onze zorgbemiddelaars helpen je graag verder! Op werkdagen staan ze tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kunt de zorgbemiddelaars bereiken via het Clientbureau op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl

Meest gestelde vragen

Klik hier voor de meest gestelde vragen over Jobcoaching