Begeleid werken LuuXX

Werken

Wil je je talenten (verder) ontdekken of ontwikkelen? Dan hebben wij altijd leuke werkplekken of dagbestedingsplaatsen voor je. We hebben contacten met veel bedrijven in de regio die graag met ons samenwerken. Zo kun je bijvoorbeeld werken in een supermarkt, bij een bakkerij, bij een recyclingbedrijf of bij het groenonderhoud. Ook kun je als monteur, inpakker of sorteerder aan de slag. Samen met je jobcoach zoek en vind je het werk dat je kunt en echt bij je past.

Begeleid werken

Er zijn verschillende manieren van werken. We kijken samen wat bij jou past. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag met arbeidsmatige dagbesteding of het ‘werkfit maken’-traject. Je werkt op je eigen tempo en doet nieuwe vaardigheden op. Wij bieden naast arbeidsmatige dagbesteding ook andere vormen van dagbesteding.

Certificaat

In het leerwerktraject doe je niet alleen vaardigheden op, je leert ook een specifiek vak of je leert een goede arbeidshouding aan. We zijn bezig om ervoor te zorgen dat je een branch-erkend certificaat krijgt aan het eind van het traject. Dat maakt werk zoeken makkelijker. In je zoektocht naar een betaalde baan kun je hulp krijgen van een jobcoach. Deze jobcoach kan jou ook ondersteunen als je al werkt. Zodat jij je baan kunt behouden en een prettig (werk)leven hebt.

Werkvacatures

Ben je nieuwsgierig welke werkvacatures we nu hebben? Kijk dan op onze cliënten vacaturepagina op de website van Lunet.

Vragen over werken?

Weet je niet precies welke vorm van werken bij jou past? Wij helpen je graag verder! Voor al je vragen over werken kun je terecht bij het Cliëntbureau van Lunet. Op werkdagen staan ze tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kan bellen op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl