Begeleid werken LuuXX

Werken

Door je talenten te ontdekken kun je ontwikkelen op een manier die bij je past.
In de ondersteuning richten we ons op die kwaliteiten die je nodig hebt om je talenten te ontwikkelen en te gebruiken.

Begeleid werken

Er zijn verschillende manieren van werken. We kijken samen wat bij jou past. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag met arbeidsmatige dagbesteding of het ‘werkfit maken’-traject. Je werkt op je eigen tempo en doet nieuwe vaardigheden op. Wij bieden naast arbeidsmatige dagbesteding ook andere vormen van dagbesteding.

Certificaat

In het leerwerktraject doe je niet alleen vaardigheden op, je leert ook een specifiek vak of je leert een goede arbeidshouding aan. We zijn bezig om ervoor te zorgen dat je een branch-erkend certificaat krijgt aan het eind van het traject. Dat maakt werk zoeken makkelijker. In je zoektocht naar een betaalde baan kun je hulp krijgen van een jobcoach. Deze jobcoach kan jou ook ondersteunen als je al werkt. Zodat jij je baan kunt behouden en een prettig (werk)leven hebt.

Werkvacatures

Ben je nieuwsgierig welke werkvacatures we nu hebben? Kijk dan op onze cliënten vacaturepagina.

Vragen over werken?

Weet je niet precies welke vorm van werken bij jou past? Wij helpen je graag verder! Voor al je vragen over werken kun je terecht bij het Cliëntbureau van Lunet zorg. Op werkdagen staan ze tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kan bellen op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl

MENU
NAAR ALLE CLIENTMEDEWERKERS-VACATURES