Leren LuuXX

Leren

Door je talenten te ontdekken kun je ontwikkelen op een manier die bij je past.
In de ondersteuning richten we ons op die kwaliteiten die je nodig hebt om je talenten te ontwikkelen en te gebruiken.

Begeleid leren

Er zijn verschillende manieren van leren. We kijken samen wat bij jou past. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag met arbeidsmatige dagbesteding of het ‘werkfit maken’-traject. Je leert op je eigen tempo en doet nieuwe vaardigheden op. Wij bieden naast arbeidsmatige dagbesteding ook andere vormen van dagbesteding.

Certificaat

In het leerwerktraject doe je niet alleen vaardigheden op, je leert ook een specifiek vak of je leert een goede arbeidshouding aan. We zijn bezig om ervoor te zorgen dat je een branch-erkend certificaat krijgt aan het eind van het traject. Dat maakt werk zoeken makkelijker. In je zoektocht naar een betaalde baan kun je hulp krijgen van een jobcoach. Deze jobcoach kan jou ook ondersteunen als je al werkt. Zodat jij je baan kunt behouden en een prettig (werk)leven hebt.

Leertrajecten

INVRA

Via de afname van een INVRA (INVentarisatie Redzaamheids Aspecten) maken wij een inventarisatie van je vaardigheden. Het is geen test of onderzoek, maar een meetinstrument om te kijken waar iemand goed in is en aan welke vaardigheden nog gewerkt kan worden. Zo wordt snel duidelijk welke werkprocessen nog ontwikkelkansen kunnen bieden. Meer informatie over INVRA en onze leerlijnen kun je krijgen bij LuuXX Leercentrum: leercentrumeindhoven@lunetzorg.nl.

Vragen over leren?

Weet je niet precies welke vorm van leren bij jou past? Wij helpen je graag verder! Voor al je vragen over leren, kun je terecht bij het Cliëntbureau van Lunet. Op werkdagen staan ze tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kan bellen op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl