Hoe komen de sokken bij jou aan?

By 11/10/2019Nieuws
SOCK & SOCK

Hoe komen de sokken bij jou aan?

SOCK & SOCK maakt sokken. Niet zomaar sokken. De drie Eindhovense vrienden Bas, Bob en Maurice besloten sokken te ontwerpen die precies aansluiten bij hetgeen waar zij voor staan: uitdagend, kleurrijk en altijd met een knipoog. Voor een klein bedrag per maand vallen de mooiste, vrolijkste en kleurrijkste designs sokken op je deurmat.

De sokken worden dus verstuurd. Hier zorgen de mensen van locatie de Wisselstroom voor. Hier werken mensen die op wat voor reden dan ook niet zomaar overal aan de bak kunnen, maar wel onwijs gemotiveerd zijn om een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Bij Lunet zorg geven wij ze de kans om zich op een fijne en leuke manier te ontwikkelen. Zo zorgen zij er ook voor dat de sokken in het mooie felblauwe zakje terechtkomt en vervolgens daadwerkelijk op het juiste adres aankomen.


SOCK & SOCK is echt ontzettend blij met deze samenwerking en krijgen elke keer weer energie van de overgave, het plezier én de kwaliteit waarmee de mensen van de Wisselstroom hun werk uitvoeren.

Wil je niet meer de deur uit voor sokken en iedere maand een uniek paar ontvangen? En daarmee ook werk creëren voor de mensen van de Wisselstroom?  Kijk dan snel op www.socksock.com.