luuxx dagbesteding

Dagbesteding LuuXX

Een zinvolle invulling van de dag is belangrijk. LuuXX dagbesteding stimuleert je om jouw talenten te ontdekken in een veilige omgeving. Je kunt op jouw eigen niveau en tempo aan de slag met activiteiten die bij je passen.

LuuXX biedt verschillende vormen van dagbesteding

De vorm van dagbesteding is maatwerk en wordt afgestemd op de behoefte en niveau van de cliënt. Zo kunnen bijvoorbeeld kinderen met een beperking  terecht bij het Kinderdienstencentrum. En de dagbesteding voor mensen met een ernstige meervoudige beperking richt zich met name op beleving.

Er zijn veel verschillende soorten van dagbesteding: je kunt aan de slag in het groen, in een winkel of bijvoorbeeld met creatieve activiteiten. Als je van routinematig werk houdt maar (nog) niet toe bent aan een betaalde baan, dan is arbeidsmatige dagbesteding wat voor jou.

Dagbestedingsvacatures

Ben je nieuwsgierig welke dagbestedingsvacatures we nu hebben? Kijk dan op onze cliëntmedewerker-vacaturepagina op de website van Lunet.

Waar vind je onze dagbestedingslocaties?

Een overzicht van al onze dagbestedingslocaties vind je op de website van Lunet. Als je wilt weten wat je bij een dagbestedingslocatie  bij jou in de buurt kunt doen, of wat de openingstijden zijn hoef je alleen maar op de naam van de locatie te klikken.

Vragen over dagbesteding en begeleid werken?

Weet je niet precies welke vorm van dagbesteding bij jou past? Wij helpen je graag verder! Voor al je vragen over dagbesteding en begeleid werken kun je terecht bij het Cliëntbureau van Lunet. Op werkdagen staan ze tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kan ons bellen op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl